Mogen wij ons even voorstellen.

Auto Willems in Geleen is het bedrijf voor aankoop, onderhoud, reparatie en restauratie van klassieke en bijzondere automobielen. Wij zijn gespecialiseerd in het merk Alfa Romeo, maar repareren of zoeken met evenveel passie ook andere klassieke auto's als de klant ons daarom vraagt.

 

Het bedrijf is opgericht door Boy Willems ontstaan vanuit zijn eigen liefhebberij voor techniek en vormgeving. Met name de techniek van Alfa Romeo speelt een hoofdrol in dit verhaal. In 2006 was de tijd rijp om op kleinschalige, maar professionele wijze, een bedrijf op te richten voor liefhebbers van klassieke en bijzondere automobielen zoals Alfa Romeo, Lancia en Fiat.

Al snel trokken we mensen vanuit het hele land. Ook Hennie de vriendin van Boy,
is met het autovirus besmet en samen met haar heeft hij Auto Willems uitgewerkt en gerealiseerd.

Een ruime locatie aan de Kampstraat 92 te Geleen. Hebben wij een werkplaats gerealiseerd waar we onze klanten en automobielen op elk gebied naar volle tevredenheid kunnen helpen. Zo zijn we er voor periodiek onderhoud en keuringen (APK/RDW), maar ook voor de meest complexe reparaties en revisies. Ook deel- en totaalrestauraties pakken we aan.

 

Wij hebben  op onze ontvangst locatie een lekkere kop koffie voor u klaar staan of een glaasje fris

Waarbij wij u op iedere vraag een antwoord proberen te geven, ook vinden wij het belangrijk ons in te leven in het verhaal en vraagstelling van de klant zodat waar u van droomt wij op wielen kunnen zetten

 

Voor alle bezoekers van Auto Willems word er na telefonische afspraak uitgebreid tijd genomen.

Voor ons telt de goede service zodat wij alleen maar tevreden mensen om ons heen hebben.

 

Met vriendelijke groet,
Boy Willems

Print

Kampstraat 92  : 6163 HG Geleen : Netherlands : E-mail info@auto-willems.com : Tel 06-22950651

Copyright 2000-2012 Auto-Willems All rights reserved.| Designed by Auto-Willems Geleen.