Werkplaats

Speciaal voor het onderhoud en de reparatie van  auto’s heeft Auto Willems een perfect ingerichte werkplaats, waarmee we onze klanten en automobielen op elk gebied naar volle tevredenheid kunnen bedienen. 

 

 

Ook voor een deel- of totaalrestauratie van uw  automobiel bent u bij Auto Willems aan het goede adres. In deze gevallen regisseert Auto Willems het carrosseriewerk dat wordt uitbesteed aan betrouwbare partners. Alle overige werkzaamheden worden in het eigen bedrijf verricht.


 

 

 

 

 

Zoals verwacht mag worden is ons bedrijf RDW erkend en voldoen we aan alle eisen die door de RDW aan ons bedrijf worden gesteld. Graag verzorgen we dan ook de jaarlijkse APK-keuring of een aankoopkeuring voor uw automobiel. Vanzelfsprekend keuren we uw kostbare bezit met respect voor oudere en delicate techniek.
In het geval van import of export van uw automobiel verzorgen we eventueel ook de kentekenregistratie of exportvergunning van de RDW.
U kunt dus voor alle technische zaken omtrent uw auto bij ons terecht zodat u elk jaar opnieuw met een veilig en tevreden gevoel van uw auto kunt genieten.

Graag tot ziens,
 
Boy Willems.

Kampstraat 92  : 6163 HG Geleen : Netherlands : E-mail info@auto-willems.com : Tel 06-22950651

Copyright © 2000-2012 Auto-Willems All rights reserved.| Designed by Auto-Willems Geleen.